Kezdőlap Rólunk Tudnivalók Hírek Kapcsolat Linkek

Rólunk
 

 A szerszámgépek értékesítését 2002-ben kezdtük el hobbi kategóriájú esztergákkal és kombinált gépekkel. A jelenlegi - harmadik - honlapunkon már több mint 200 gépet kínálunk fém- és famegmunkálási feladatokra és a választék még folyamatosan bővül, elsősorban a CNC gépek területén. A bemutatott géppark csak ízelítő, közvetlen gyártói kapcsolataink révén valamennyi kategóriában tudunk számos további típust is ajánlani.

Az értékesítés mellett a garanciális és garancián túli javításokat is ellátjuk egy jól felkészült gépműhely segítségével, melynek képességeit a Ferrobi cég alábbi bemutatkozásából ismerhetik meg.

Nagyon kevés kivételtől eltekintve, valamennyi gépünket rendelésre hozzuk csak be, ami kb. 3-4 hónapos szállítási határidőt jelent, továbbá nem tartunk fent bemutatótermet és a halasztott fizetés helyett előfinanszírozást kérünk a vevőinktől. Cserébe a kedvező árakat,  személyre szabott szerződéses feltételeket, megbízható kereskedelmi/műszaki hátteret és egyes típusok esetén a korábbi vevőinknél történő megtekintés lehetőségét ajánljuk föl.  

 

*   *   *

A FERROBI KFT.-t 2001 januárjában alapítottuk. A tulajdonosok 50 - 50%-ban Mercz Gábor gépésztechnikus és Mercz Zsolt karbantartó üzemmérnök.

A FERROBI KFT. alapvető tevékenysége a gépi forgácsolás, kis és közepes sorozatban történő alkatrészgyártás, egyedi alkatrészgyártás.

Gyártási kapacitásunk esztergálás tekintetében, 0 - 2000 mm hosszban és 0 - 630 mm átmérőben évi 6000 óra, marás tekintetében 600 x 300 x 300 mm méretben évi 2000 óra. Horizontál forgácsolás tekintetében   800 x 800 x 1000 mm méretben  évi 2000 óra. Szerelés és acélszerkezeti gyártás tekintetében évi 4000 óra.

Rendkívül jók a kapcsolataink az olcsó, nagyszériás gyártásra alkalmas revolver-automata esztergálás területén, valamint a precíziós öntési technológia területén.

Amennyiben felkeltettük az Önök érdeklődését, kérjük keressenek bennünket az alábbiak szerint:

Honlap: www.ferrobi.hu

E-mail: ferrobi@ferrobi.hu 

Fax.: 06 (74) 437-257

 

Kapcsolattartás német és magyar nyelven:  Mercz Gábor   20/946-0821

Angol nyelvű e-maileket is fogadunk.

Néhány referencia fotó munkáinkról:Arculatterv és szerzői jogok: Cruz D.S. 2009.